Log in
bezoekkoninghellevoetsluisorkest.jpg
bezoekkoninghellevoetsluistwirl.jpg
leerokerstwinteruitvoering2013.jpg
OG110BLANCO.jpg
scannen0030.jpg
mars-1.jpg

Nieuws

NAJAARSCONCERT “ONS GENOEGEN” MET NIEUWE DIRIGENT| lees meer

Nieuws

Najaarsconcert

Nieuws >>

Afgelopen zaterdag, 10 november, heeft Muziekvereniging Ons Genoegen hun najaarsconcert gegeven. Dit keer een themaconcert: “Op reis met Ons Genoegen”.

De foyer van “De Merel” was veranderd in een vertrekhal, waar het publiek ontvangen werd. Bij de incheckbalie kon een ticket gekocht worden en er was een “Rekajese” souvenir shop, verzorgd door “Tante Agaath”. Er stonden wat Mexicanen gezellige muziek te spelen en je moest eerst door de douane voordat je naar binnen mocht. Voor de pauze speelde het combo o.l.v. Jelle Mooy-van Toledo, en de drumband en jeugddrumband o.l.v. Ivo Kouwenhoven een afwisselend programma. Allerlei landen en de daarbij horende muziek en ritmes kwamen voorbij!

Na de pauze was het de beurt aan het orkest. Onder leiding van Harrie Bosch, de nieuwe dirigent, speelden ook zij een gevarieerd programma. Van Puerto Rico tot Amsterdam en van Kortenaken tot aan de Shenandoah rivier in Virginia. Een hele klus voor het orkest en de nieuwe dirigent, aangezien een gedeelte van het programma in slechts 5 weken is ingestudeerd. Het andere gedeelte van het programma is daarnaast eens stevig opgepoetst met elkaar. Harrie komt elke week vanuit Oudenbosch naar Rockanje, om met het orkest samen te repeteren. Hij is ruim 30 jaar in dienst geweest van de Koninklijke Marinierskapel en heeft al vele jaren ervaring als dirigent. Afgelopen 3 november had hij met het orkest van Ons Genoegen de vuurdoop bij het VPR eilandfestival in Rozenburg en nu dus ook in ons eigen Rockanje.

We mogen zeer tevreden terugblikken op de beide optredens en gaan met een positief gevoel samen met Harrie Bosch het muzikale pad verder vervolgen!

Terug