Log in
bezoekkoninghellevoetsluisorkest.jpg
bezoekkoninghellevoetsluistwirl.jpg
leerokerstwinteruitvoering2013.jpg
OG110BLANCO.jpg
scannen0030.jpg
mars-1.jpg

Nieuws

Leerlingen Ons Genoegen geslaagd| lees meer

Promotie Ons Genoegen bij "Kom in de kas"| lees meer

Jubilaris en afscheid bij Winteruitvoering Ons Genoegen.| lees meer

Nieuws

Winteruitvoering

Nieuws >>

Jubilaris en afscheid bij Winteruitvoering Ons Genoegen.

Afgelopen vrijdag en zaterdag, 16 en 17 maart, heeft Muziekvereniging Ons Genoegen uit Rockanje weer hun winteruitvoeringen georganiseerd.

Twee keer een goed gevulde zaal, leuke acts van de jeugd en mooie, afwisselende optredens  van de drumband, het (jeugd-)combo, de twirlers en het orkest. Tevreden gezichten en mooie complimenten van onze gasten. Daar doet Ons Genoegen het voor!

Jubilaris Erika Breedveld werd in het zonnetje gezet voor ruim 25 jaar lidmaatschap bij onze vereniging. Ooit begonnen als majorette en al vele jaren speelt ze de hoorn-partij in het orkest. We wensen haar nog een fijne muzikale toekomst toe.

Helaas heeft de vereniging afscheid moeten nemen van de twirlers. De afgelopen jaren was dit het enige onderdeel van de vereniging waar, op 1 na, geen nieuwe leden voor zijn te vinden. We hebben een lastig besluit met elkaar moeten nemen, maar op deze manier een mooi afscheid kunnen creëren. Linda, Thierra, Cathelijne en Lisa, enorm bedankt voor jullie inzet!

Ons Genoegen bedankt al hun leden, donateurs, bezoekers, sponsoren en iedereen die deze avond weer tot een succes heeft gebracht. Wij zien u graag bij een volgend optreden!
Meer foto's van onze winteruitvoering kunt u zien in ons foto-album.Terug